recruitment@t2.nl

020 - 345 23 28

T2 detachering
Fokkerlaan 23,
1185 JA Amstelveen
LET'S MAKE CRAB SALAD!

Wij staan voor kwaliteit. Voor onze mensen,
onze service en voor onze klanten.

Met die gedachte zijn wij aan T2 begonnen. In 2009, midden in de economische crisis. Wij geloven in kwaliteit, in de kwaliteit van onze mensen,
onze service en onze klanten. Wij geloven dat we onze klanten echt kwaliteit kunnen bieden als we hen kennen. Deze gezamenlijke visie delen we.
De manier waarop we hier in de dagelijkse praktijk invulling aan geven verschilt. Soms botst dat, natuurlijk. Maar het maakt ons ook sterker, scherper
en daardoor beter. Onze droom is geen groot-groter-grootst bedrijf. We begonnen met 25, zouden eigenlijk stoppen bij 35 en in 2013 stond de teller opeens op 70 collega’s. Een gezonde match en mix van inhuur en eigen mensen. 

Hoe groot of klein we in de toekomst ook worden, we blijven bewust, heel bewust sturen op kwaliteit. Niet alleen voor onze opdrachtgevers maar ook voor onze mensen. Als we terugkijken naar de afgelopen jaren kunnen we oprecht zeggen dat we van elke dag genoten hebben en dat we trots zijn op onze collega’s. Wij hebben er samen voor gezorgd dat wij niets gemerkt hebben van de crisis. Een mooi resultaat voor iedereen.  

Wel eens een man alleen aan een bar zien zitten?
En twee?
Juist! Veel leuker.

"T2 Betekent voor mij: zelfontwikkeling, vrijheid en betrokkenheid."

Nena

Account manager

020 345 23 28
mail

Betrokkenheid

Bij T2 krijg ik alle mogelijkheid om mij zowel op het werkvlak als door middel van scholing te ontwikkelen. Sinds 2012 vervul ik de rol van Accountmanager.  Naast mijn werk volg ik de deeltijd Master of Business Administration aan de VU. In 2008 ben ik als Officemanager begonnen bij T2. De bedrijfsovername in 2009 door de huidige directie, Rob en Marc, heb ik meegemaakt en ben hierbij betrokken geweest. De eerste zichtbare verandering sinds de overname, was de aanschaf van een loungeset voor op het dakterras voor de medewerkers. Het idee hierachter is dat wij met het mooie weer buiten kunnen lunchen en VrMiBo kunnen organiseren. Dit is één van de vele voorbeelden waaruit de betrokkenheid van Rob en Marc bij de collega’s blijkt. Beide heren staan altijd klaar voor de collega’s.  Ik ben dankbaar dat ik met ze mag samenwerken en deel uit maak van T2. 

Persoonlijk contact

T2 is zeer betrokken bij de mensen, de mens staat centraal. Ik heb veel vrijheid in mijn werk en werk in een hecht team. Als Accountmanager bij T2 zijn mijn werkzaamheden vrij breed, echter ligt de nadruk op: werving, selectie en plaatsing van medewerkers op uitdagende opdrachten bij de overheid. Met mijn HRM achtergrond, weet ik hoe belangrijk het is om de contacten met de mensen te onderhouden. Ik vind het leuk om nauwe contacten te onderhouden met zowel de IT’ers als de klanten. Hierdoor weet ik waar beide partijen naar op zoek zijn en kan ik de juiste match maken.

Naast mijn werk

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om uiteenlopende dingen te ondernemen, zoals parachutespringen, een high tea te organiseren, het theater te bezoeken en stedentrips te maken. Het afgelopen jaar heb ik onder andere Oslo, Barcelona en Londen bezocht (aanraders). Een stedentrip naar Genève staat voor februari op de planning… 

"T2 Betekent voor mij: een werkgever waar ik op een plezierige, persoonlijke, open en directe manier kan samenwerken."

Ilona

Account manager

020 345 23 28
mail

Betrokkenheid

Tijdens mijn opleiding voor verpleegkundige kwam ik erachter dat het toch niet mijn roeping was om de hele dag mensen te verzorgen. Wel wilde ik graag met mensen blijven werken en na diverse banen kwam ik in de detachering van IT'ers terecht. Voordat ik bij T2 aan de slag ging, heb ik 7 jaar bij een andere IT detacheerder gewerkt. Rob en Marc hadden mij al eerder gevraagd om bij hun te komen werken. Toen ik hun aanbod destijds afwees, vertelden zij mij dat ik altijd bij ze terecht kon als ik van gedachte zou veranderen. Twee maanden later heb ik ze gebeld dat ik toch graag bij T2 wilde werken. De uitstraling van het kantoor met de beschilderde muren, een woonkamer,  dakterras en 2 eigenzinnige directeuren gaven mij meteen het warme welkom thuis gevoel.  

Anders werken

Zij hebben mij een andere manier van werken geleerd: niet op mijn enthousiaste/ losbollige manier overal op gaan schieten, maar juist een duidelijke focus aanbrengen. Zodat er na slim werken tijd over blijft voor humor en ontspanning.

Persoonlijk

Deze persoonlijke manier van werken uit zich ook in de band met onze medewerkers en opdrachtgevers. Wij weten wat er speelt en doen zaken met mensen die bij ons passen. Uniek is dat wij als kleine partij erin slagen om succesvol deel te nemen aan Europese Aanbestedingen en daarmee boven de grote jongens komen te staan.

Ilona

Ik ben getrouwd met Bert en heb een dochter van 6 jaar, ik woon zelf ook in Amstelveen, ideaal natuurlijk want  's ochtends breng ik eerst mijn dochter naar school en nog geen 10 minuten later ben ik op kantoor. Mijn werk kan ik prima combineren met mijn gezinsleven, op woensdagmiddag en vrijdagmiddag ben ik vrij. 

Iedere dag anders

Het leuke van werken in een klein bedrijf is dat je alles doet, ik ben accountmanager, fieldmanager en recruiter. Mijn dag is nooit hetzelfde en al zeker niet saai.