recruitment@t2.nl

020 - 345 23 28

T2 detachering
Fokkerlaan 23,
1185 JA Amstelveen
LET'S MAKE CRAB SALAD!

Werken voor T2

ALS LEVERANCIER OF FREELANCER, AAN DE SLAG VOOR T2

Alle risico's op jouw bord?
Onduidelijke aanvragen?
Maanden wachten op je geld?

Wij houden niet van 1001 aanvragen waarbij niemand de kleur haar van de klant kent. En ook niet om met hagel te schieten. Wij hebben persoonlijk contact met de opdrachtgever en kennen de processen van A tot Z

SAMENWERKEN
AAN HELDERE OPDRACHTEN

Bij T2 hebben we vaker met dit bijltje gehakt.
Als wij een aanvraag uitzetten, dan weten we waar het over gaat. Aanvragen gaan naar onze voorkeurs-leveranciers, maar staan ook op Spinweb en Freelance.nl. Zo voorkomen we onnodige ketens en ongewenste risico's.

Wij bieden mogelijkheden

VOORKEURS-
LEVERANCIERS
MET
SPECIALISTISCHE
KENNIS

DELEN WIJ DEZELFDE INGREDIËNTEN?

T2 werkt samen met partners die van dezelfde no-nonsens aanpak houden. Niet voor niets is onze slogan "cut the crab". Wij vinden het prettig als mensen elkaar kennen en begrip hebben voor elkaars standpunt. Daarbij staat altijd het belang van de opdrachtgever centraal.

ALS DE JUISTE INGREDIËNTEN SAMEN KOMEN...

DE SALADE VAN...

Gert-Jan

Ik doe als ZZP-er al geruime tijd zaken met T2. Ik merkte direct dat ze zich verplaatsen in de situatie van de ZZP-er, waarmee ze afdwingen dat de ZZP-er zich ook in hun situatie verplaatst.

De realiteitszin die zo bij beide partijen wordt gecreëerd, staat garant voor de T2 kenmerkende, open en eerlijke manier van zakendoen. No-nonsens, anti-blabla, maar er wel voor je zijn als dat nodig is.

Ze verrassen je met ijs op een snikhete zomerdag, attenderen je erop als je vergeten bent een factuur te sturen en zijn ook niet te beroerd een biertje met je te drinken mocht je daar behoefte aan hebben.

T2 is wat mij betreft dé nieuwe standaard van ICT tussenbureaus voor de ZZP-er.

Oscar

Infrastructuur Architect
"Persoonlijk contact"

Ik werk sinds 1998 als zelfstandige binnen de ICT en heb sindsdien bij meer dan 35 bedrijven gewerkt. Bij een aantal klanten kon ik rechtstreeks zaken doen, maar bij de meest grotere klanten zit er vaak een mantel partij tussen.

Bij deze mantel partijen ben je vaak een van de velen en mis je het persoonlijk contact. T2 valt op door de manier van zaken doen en besteed juist tijd aan dit contact.

Naast het zorgen voor tijdige betaling en goede backoffice, zijn zij een uitermate betrouwbare partner die ik iedereen kan aanraden.

BETALINGEN

Freelancers: 2e van de volgende maand betaald. Bedrijven: halverwege de volgende maand.
BETALINGSTERMIJN
FREELANCERS
< 30 DAGEN
BEDRIJVEN
< 45 DAGEN

Rob & Marc

Ilona & Nena

HET TEAM

Bij T2 werkt iedereen mee aan het resultaat. De back-office is klein, effectief en efficient.

OMZET ONTWIKKELING

€ 4.070.492
€ 4.241.031
€ 7.257.702
€ 8.215.450

2011

2012

2013

2014

WAAROM T2?

CUT THE CRAB, LET'S MAKE SALAD!

Genoeg gepraat. Heb je interesse om samen te werken met T2, wacht dan niet tot er een aanvraag ligt. Neem contact op; we investeren graag tijd in samenwerking.

IK WIL CONTACT